Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g74g257kcal8.8g52.2g1.5g2.2g
Ruisjauho Pirkka60g184kcal5.8g36.7g1.2g9g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka126g435kcal16.4g83.1g3.4g5g
Kuivahiiva, annos 11g7.7g28kcal3.5g3.1g0.5g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi161g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g32g283kcal0g0g31.5g0g
Heinz ketsuppi63g64kcal0.6g15g0.1g0g
Chilikastike (Hp)11g14kcal0.1g3.4g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti231g323kcal41.6g2.3g11.5g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka94g54kcal0.4g13.2g0.1g1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g56g190kcal11.2g0g16.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%140g399kcal43.4g0g23.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2114g4461kcal263.6g418g179.6g34.4g
Valittu annoskoko1057g2231kcal131.8g209g89.8g17.2g
Annoskoko puolitettuna529g1115kcal65.9g104.5g44.9g8.6g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890