VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt899g414kcal28.8g43.2g13.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 34g113kcal0g27.5g0g0.5g
Sokeri 27g110kcal0g26.9g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g5.1g17kcal0.4g2.7g0.4g0.1g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2115g1568kcal81.6g201.2g46.8g1.2g
Valittu annoskoko1058g784kcal40.8g100.6g23.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna529g392kcal20.4g50.3g11.7g0.3g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302