Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 500g297kcal49g15g2g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai130g455kcal15.6g92.3g2.7g3.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2115g3214kcal211.6g406.2g77g7.8g
Valittu annoskoko1058g1607kcal105.8g203.1g38.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna529g804kcal52.9g101.6g19.3g2g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104