Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 169g56kcal0g0.8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kurkku,tuore 100g422g41kcal2.5g5.9g0.4g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)450g270kcal15.3g20.2g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2117g786kcal36.8g65.4g32.2g0.4g
Valittu annoskoko1059g393kcal18.4g32.7g16.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna529g197kcal9.2g16.4g8.1g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712