Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 390g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2118g847kcal33.8g64.4g46.8g25.2g
Valittu annoskoko1059g424kcal16.9g32.2g23.4g12.6g
Annoskoko puolitettuna530g212kcal8.5g16.1g11.7g6.3g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135255