Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 253g205kcal4g42.6g0.1g7.6g
Peruna, keskikokoinen 60g62g37kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Sitruuna kuorittu 5.6g2.3kcal0g0.1g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g6.8g15kcal0.9g1.5g0.6g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g169g203kcal35.5g0g6.8g0g
Vesi394g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss56g30kcal3.2g3g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2119g1048kcal91.2g123.8g16.4g24.6g
Valittu annoskoko1060g524kcal45.6g61.9g8.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna530g262kcal22.8g31g4.1g6.2g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491