Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.4g19kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 17g22kcal0.4g0.5g2g0g
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.9g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Mansikka 42g20kcal0.2g3.5g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g365kcal6.6g39g19g2g
Valittu annoskoko106g182kcal3.3g19.5g9.5g1g
Annoskoko puolitettuna53g91kcal1.7g9.8g4.8g0.5g
Arvot/100g100g172kcal3.1g18.4g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709