Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 5.9g43kcal0g0g4.8g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g19g71kcal0.3g17.4g0.1g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g26g10kcal0.1g2.6g0.1g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g7.5g45kcal1.6g0.5g4g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g10g18kcal1.4g0.7g1.1g6.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.5g25kcal0g6.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g651kcal10.2g76.2g34.2g12.6g
Valittu annoskoko106g326kcal5.1g38.1g17.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna53g163kcal2.6g19.1g8.6g3.2g
Arvot/100g100g307kcal4.8g35.9g16.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255