Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g5g18kcal0.7g3.5g0.1g0.3g
Tattarijauho, Vijatuote4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.2g
Kaurahiutale 8g30kcal1.2g4.6g0.6g0.8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g26g89kcal0.5g20.3g0.4g1.8g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g385kcal5.8g63.2g11.4g6.6g
Valittu annoskoko106g192kcal2.9g31.6g5.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna53g96kcal1.5g15.8g2.9g1.7g
Arvot/100g100g182kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041