Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g17g12kcal0.4g2.8g0g0g
Juuriselleri 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.4g
Palsternakka 17g11kcal0.1g2g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.2g2.2g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g8.3g2.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g17g16kcal1.3g2.3g0.1g1.3g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 5.4g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g123kcal4.6g21.6g1.4g5.8g
Valittu annoskoko106g61kcal2.3g10.8g0.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna53g31kcal1.2g5.4g0.4g1.5g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.2g0.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840