Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g33g55kcal6.7g0g3.3g0g
Herkkusieni 18g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g42g15kcal0.7g2.9g0g0.6g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.7g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Soijakastike 1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz3.3g3.4kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g200kcal16.4g10.6g10.4g2g
Valittu annoskoko106g100kcal8.2g5.3g5.2g1g
Annoskoko puolitettuna53g50kcal4.1g2.7g2.6g0.5g
Arvot/100g100g94kcal7.7g5g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358726