Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)24g26kcal5.5g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g33g108kcal5.2g20.2g0.7g2g
Arkirae (Valio), annos 100g13g9kcal1.6g0.5g0.1g0g
Ketsuppi 5g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)15g3.9kcal0.5g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g338kcal28.8g45g4.2g4.4g
Valittu annoskoko106g169kcal14.4g22.5g2.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna53g85kcal7.2g11.3g1.1g1.1g
Arvot/100g100g159kcal13.6g21.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441