Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 75g483kcal10.6g2.6g45.8g13.1g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g5g11kcal0.2g2.4g0g2g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g16g49kcal0g12.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g1087kcal21.6g34.6g91.6g30.2g
Valittu annoskoko106g543kcal10.8g17.3g45.8g15.1g
Annoskoko puolitettuna53g272kcal5.4g8.7g22.9g7.6g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195