Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 34g26kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Lihaliemi laimennettu 31g5.9kcal0g0.9g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.7g12kcal1.3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g210kcal13g14.6g10.8g0.8g
Valittu annoskoko106g105kcal6.5g7.3g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g53kcal3.3g3.7g2.7g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.1g6.9g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978