Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 38g42kcal8.1g0g1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 24g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g228kcal18.2g13.4g10.4g2g
Valittu annoskoko106g114kcal9.1g6.7g5.2g1g
Annoskoko puolitettuna53g57kcal4.6g3.4g2.6g0.5g
Arvot/100g100g108kcal8.6g6.3g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431395