Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.6kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g4.7g16kcal0.9g0g1.4g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g1.9g6.7kcal0.4g0.1g0.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl4.7g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Juusto, keskiarvo 14g49kcal3.5g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g373kcal23.4g2.6g30g0.6g
Valittu annoskoko106g187kcal11.7g1.3g15g0.3g
Annoskoko puolitettuna53g93kcal5.9g0.7g7.5g0.2g
Arvot/100g100g176kcal11g1.2g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238