Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1.4g5.1kcal0g1.2g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa38g50kcal7.1g0.3g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Maito, Kevyt13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g165kcal16g6.4g8.2g0.4g
Valittu annoskoko106g83kcal8g3.2g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna53g41kcal4g1.6g2.1g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7.5g3g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636