KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.9g33kcal0.7g6.6g0.3g0.6g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g25g33kcal4.5g0.3g1.4g0g
Findus wokki Classic 500G21g6.3kcal0.4g1g0.1g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g1g8.6kcal0g0g1g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g17g10kcal0.2g0.9g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g180kcal11.6g17.6g7g1.4g
Valittu annoskoko106g90kcal5.8g8.8g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna53g45kcal2.9g4.4g1.8g0.4g
Arvot/100g100g85kcal5.5g8.3g3.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865