Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 13g41kcal1.3g7.2g0.4g1.4g
Rusina 3.9g11kcal0.1g2.3g0g0.4g
Aprikoosi, kuivattu 3.1g6.9kcal0.2g1.4g0g0.2g
Auringonkukansiemen 3.1g19kcal0.7g0.4g1.5g0.2g
Mantelilastu (A la meira)2.3g14kcal0.6g0.2g1.3g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.6g5.6kcal0g1.4g0g0.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1.6g4.5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g205kcal6g28.2g6.4g4.8g
Valittu annoskoko106g103kcal3g14.1g3.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna53g51kcal1.5g7.1g1.6g1.2g
Arvot/100g100g97kcal2.8g13.3g3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997