Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen12g84kcal0g0g9.4g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g27g23kcal1g3.5g0.6g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 23g9kcal0g1.9g0g0.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g498kcal8.2g62.4g23g2.4g
Valittu annoskoko106g249kcal4.1g31.2g11.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna53g125kcal2.1g15.6g5.8g0.6g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.3g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612