Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g58g133kcal11.1g0g9.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu2.2g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)7.3g27kcal1g5.3g0.2g0.3g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g15g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 13g30kcal0.7g2.3g1.8g0.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste11g39kcal3.2g0.2g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g469kcal32.2g17.4g30.4g2.6g
Valittu annoskoko106g235kcal16.1g8.7g15.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g117kcal8.1g4.4g7.6g0.7g
Arvot/100g100g220kcal15.1g8.2g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308