Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.3g1.7kcal0.3g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta52g185kcal6.7g36g1.1g1.8g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 4.7g25kcal0g0g2.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 1.9g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Lihaliemi laimennettu 4.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g544kcal18.4g76.6g17g4.2g
Valittu annoskoko106g272kcal9.2g38.3g8.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna53g136kcal4.6g19.2g4.3g1.1g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334