Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 6.6g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Poronliha, paistettu 18g36kcal4.5g0g2g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g20g8kcal0.2g1.6g0.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g95kcal9.4g4.2g4.4g0.4g
Valittu annoskoko106g48kcal4.7g2.1g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna53g24kcal2.4g1.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal4.4g2g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305