Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 10g6.9kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Herne 13g8.6kcal0.6g1.2g0.1g0.4g
Isot katkaravut (rainbow)23g23kcal5.2g0g0.2g0g
Tumma pikariisi, Risella9g32kcal0.8g6.8g0.3g0.5g
Basilika, tuore2.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g206kcal13.6g17.6g7.6g2.2g
Valittu annoskoko106g103kcal6.8g8.8g3.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna53g52kcal3.4g4.4g1.9g0.6g
Arvot/100g100g97kcal6.4g8.3g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652