Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lehtiselleri 4.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow75g15kcal0.7g2.6g0.3g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g6.6g6.6kcal0.3g1.3g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 5.1g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g84kcal2.8g11.2g3.2g0.8g
Valittu annoskoko107g42kcal1.4g5.6g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g21kcal0.7g2.8g0.8g0.2g
Arvot/100g100g39kcal1.3g5.3g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063