Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g38g64kcal3.4g3.2g4.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.5g0g0.4g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%19g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g221kcal8.6g19g11.8g1g
Valittu annoskoko106g111kcal4.3g9.5g5.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna53g55kcal2.2g4.8g3g0.3g
Arvot/100g100g104kcal4g8.9g5.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583