Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Punakaali 50g13kcal0.8g1.7g0.1g0.9g
Sipuli (käsittelemätön)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen34g12kcal0.1g2.8g0g0.5g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma6.2g20kcal0g4.6g0g0g
Punaviini 7.5g5.3kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g118kcal2g18.8g1.6g3g
Valittu annoskoko106g59kcal1g9.4g0.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna53g30kcal0.5g4.7g0.4g0.8g
Arvot/100g100g56kcal0.9g8.8g0.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289