Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 7.8g36kcal1.6g0g3.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 14g4.9kcal0.7g0.3g0g0.4g
Tomaatti 6.9g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Spagetti 4.7g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g126kcal6g8.4g7.2g1.8g
Valittu annoskoko107g63kcal3g4.2g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g31kcal1.5g2.1g1.8g0.5g
Arvot/100g100g59kcal2.8g3.9g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143