Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen62g21kcal2.1g3.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Rypsiöljy 5.4g47kcal0g0g5.4g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g363kcal11.8g47.4g13.6g1.8g
Valittu annoskoko107g181kcal5.9g23.7g6.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g91kcal3g11.9g3.4g0.5g
Arvot/100g100g170kcal5.5g22.3g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071