Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr13g35kcal1g1.2g3g0.2g
Kesäkurpitsa, tuore56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Aurajuusto7.5g26kcal1.5g0g2.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio25g16kcal0.4g1.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g176kcal6.6g7.8g13.4g1.4g
Valittu annoskoko107g88kcal3.3g3.9g6.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna53g44kcal1.7g2g3.4g0.4g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757