Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g22g72kcal3.5g13.6g0.4g1.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)27g8.2kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g22g37kcal4.2g0g2.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g316kcal20.8g31.8g11.2g3.6g
Valittu annoskoko106g158kcal10.4g15.9g5.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna53g79kcal5.2g8g2.8g0.9g
Arvot/100g100g149kcal9.8g14.9g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957