Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 24g25kcal5.4g0g0.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 19g25kcal1.6g3.3g0.4g0.9g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 28g15kcal0.3g3g0g0.5g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.9g3.3kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.8g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio31g20kcal0.5g1.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g202kcal16.4g17.8g7g3.2g
Valittu annoskoko107g101kcal8.2g8.9g3.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna53g51kcal4.1g4.5g1.8g0.8g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.3g3.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087