Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g12g4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g16g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kiinankaali 27g5.3kcal0.4g0.6g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.9g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g66kcal2g7.4g3.2g1.2g
Valittu annoskoko107g33kcal1g3.7g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g16kcal0.5g1.9g0.8g0.3g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.5g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428929