Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 66g217kcal1.3g2g23g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.3kcal0.4g0.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g44kcal0g10.9g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g13g8.4kcal0.5g0g3.3g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g3.9g13kcal0.3g2.1g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g572kcal5g31.2g53.2g0.2g
Valittu annoskoko107g286kcal2.5g15.6g26.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna53g143kcal1.3g7.8g13.3g0.1g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.6g25g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761