Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 44g140kcal11.7g0g10.5g0g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 6.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)4.9g3.4kcal0.5g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 4.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g320kcal25.2g5.4g21.6g2g
Valittu annoskoko107g160kcal12.6g2.7g10.8g1g
Annoskoko puolitettuna54g80kcal6.3g1.4g5.4g0.5g
Arvot/100g100g150kcal11.8g2.5g10.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490