Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.7g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Herne 18g13kcal0.9g1.7g0.1g0.6g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 15g32kcal2.6g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g94kcal7.2g3.4g5.6g1.2g
Valittu annoskoko107g47kcal3.6g1.7g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g24kcal1.8g0.9g1.4g0.3g
Arvot/100g100g44kcal3.4g1.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061