Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.2g3.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g5.5g20kcal0.5g4.2g0.1g0.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)22g3.9kcal0.4g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g132kcal10.8g10.4g5.2g0.8g
Valittu annoskoko107g66kcal5.4g5.2g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g33kcal2.7g2.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g62kcal5.1g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92732