Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)18g23kcal3.5g0g1g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g7.3g18kcal1g0.2g1.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g36g15kcal0.5g3g0.1g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g22g14kcal0.3g3.3g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g18g27kcal0.3g0.6g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g240kcal12.8g14.2g14.8g0g
Valittu annoskoko107g120kcal6.4g7.1g7.4g0g
Annoskoko puolitettuna53g60kcal3.2g3.6g3.7g0g
Arvot/100g100g112kcal6g6.6g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267