Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)39g14kcal1.4g1.7g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 17g52kcal1.5g9.5g0.3g2.4g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl10g35kcal1.4g6.5g0.3g0.6g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 5.9g18kcal0g4.3g0g0g
Hiiva 3.9g2.9kcal0.5g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g451kcal15.8g86.6g2.4g8.8g
Valittu annoskoko107g226kcal7.9g43.3g1.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna54g113kcal4g21.7g0.6g2.2g
Arvot/100g100g211kcal7.4g40.5g1.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271