Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)12g25kcal1.6g0.1g2g0g
Pekoni, paistettu 3.9g20kcal0.6g0g2g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika vihreä 6.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 29g6.7kcal0.2g1g0.1g0.4g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g286kcal14.4g4.4g23.2g1.6g
Valittu annoskoko107g143kcal7.2g2.2g11.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g72kcal3.6g1.1g5.8g0.4g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2.1g10.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128614