Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g21g6.3kcal1g0.4g0.1g0.3g
Broilerifilee, marinoimaton21g22kcal4.8g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa10g31kcal2.4g0g2.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.9g10kcal1.1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g198kcal23g5g9.6g1g
Valittu annoskoko107g99kcal11.5g2.5g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g50kcal5.8g1.3g2.4g0.3g
Arvot/100g100g93kcal10.8g2.3g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555