Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio28g79kcal0.7g1g7.9g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 27g80kcal0.4g1.7g8g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 11g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Hunaja 1.8g6kcal0g1.5g0g0g
Sinappi (teollinen)1.4g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Anjovis-filee, 1 kpl8.4g18kcal0.8g1.2g1.1g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g393kcal4.8g14.6g34.2g1.6g
Valittu annoskoko107g196kcal2.4g7.3g17.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g98kcal1.2g3.7g8.6g0.4g
Arvot/100g100g184kcal2.2g6.8g16g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171