Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g18g17kcal3.4g0.2g0.3g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika vihreä 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 2.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g2.5g1.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)16g28kcal0.3g0.8g2.7g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g117kcal7.8g3.8g7.8g0.8g
Valittu annoskoko107g58kcal3.9g1.9g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g29kcal2g1g2g0.2g
Arvot/100g100g55kcal3.7g1.8g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102