Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g56g65kcal12.4g0g1.4g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Flora kevyt ruoka 7%28g24kcal0.3g1.3g2g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.8g4.5kcal0.3g0.9g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g17g19kcal0.5g1.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g274kcal27g6.6g15g0g
Valittu annoskoko107g137kcal13.5g3.3g7.5g0g
Annoskoko puolitettuna54g69kcal6.8g1.7g3.8g0g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3.1g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393