Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Kananmuna, paistettu 42g84kcal5.3g0.1g7g0g
Pekoni rasvainen 15g57kcal1.8g0g5.6g0g
Ranskankerma Valio18g51kcal0.5g0.6g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g458kcal16g4g42.2g1g
Valittu annoskoko107g229kcal8g2g21.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g115kcal4g1g10.6g0.3g
Arvot/100g100g214kcal7.5g1.9g19.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261240