Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)23g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kultarypsi8.4g46kcal0.1g0.1g5.1g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 34g12kcal0.1g2.4g0g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g413kcal7.2g66.2g12g2.6g
Valittu annoskoko107g206kcal3.6g33.1g6g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g103kcal1.8g16.6g3g0.7g
Arvot/100g100g193kcal3.4g31g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305468