Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit35g6kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Parsakaali, pakaste, Apetit28g5.9kcal0.9g0.5g0g0.7g
Ruokakerma 5%, Valio14g9kcal0.2g0.6g0.7g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)28g20kcal3.1g0.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g88kcal10g5.2g3g2.8g
Valittu annoskoko107g44kcal5g2.6g1.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna54g22kcal2.5g1.3g0.8g0.7g
Arvot/100g100g41kcal4.7g2.4g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604