Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 5.9g18kcal1.1g0.1g1.4g0g
Tomaatti 9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.2g4kcal0.4g0g0.3g0g
Makaroni, tumma 14g51kcal1.9g9.2g0.4g0.8g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Soijarouhe, vaalea 2.8g11kcal1.1g1.3g0.1g0.3g
Atria kevyt jauheliha19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g258kcal16.8g23.6g9.8g3g
Valittu annoskoko107g129kcal8.4g11.8g4.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna54g65kcal4.2g5.9g2.5g0.8g
Arvot/100g100g121kcal7.9g11g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964