Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g21g67kcal2.9g12.2g0.7g1.7g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g28g36kcal4.2g0g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.8g6kcal0.5g0g0.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 12g5.2kcal1.2g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g12kcal1.2g1.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g285kcal20.2g28.2g10.8g3.6g
Valittu annoskoko107g143kcal10.1g14.1g5.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna54g71kcal5.1g7.1g2.7g0.9g
Arvot/100g100g133kcal9.4g13.2g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754