Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.3g0.4g14.2g0g
Sokeri 71g289kcal0g71.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai54g191kcal6.5g38.6g1.1g1.6g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 168g222kcal4.4g5.4g20.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl168g569kcal3.3g5g58.6g0g
Sokeri 30g122kcal0g30.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.4g34kcal0g8.3g0g0g
Mansikka 419g195kcal2.1g35.2g0.8g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g3651kcal67.6g391.4g189.6g19.2g
Valittu annoskoko1060g1825kcal33.8g195.7g94.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna530g913kcal16.9g97.9g47.4g4.8g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709